uFeel.me
Как
Автор: Hlapi,  26 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 437
Как да се смея, когато на теб ти е тъжно?
Как да живея, когато ти ще умреш?
Как да обичам, когато сърцето ми плаче?
Как да ти кажа „Сбогом”, когато частица от мен с теб ще умре?
В живота, казваше ти, има боли, раздели.
Изгарящи, всяващи страх, тъга, самота.
Но, твоите думи звучат все още в мен,
Когато обичаш, сърцето те носи, дори душата да страда.
А там някъде има рай, има радост, усмивки,
А там някъде ти ще бъдеш щастлив...
Така казваше ти, когато усмихнат, но бледен
Животът напускаше те през слабите клепки...

28.03.2005
Кърджали
Маги

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me