uFeel.me
Как
Автор: Teo,  13 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 448
Как да променя
скапаният ден?
Не мога да изменя
на самотата в мен.

Как да видя
хубавото в този живот?
Каквото и да правя
аз самотен съм идиот.

Как да залича
мъка,болка и тъга?
Как да разбера,
че жив за мене е света !??

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me