uFeel.me
Как си, приятелко
Автор: svetletyy,  28 март 2013 г. в 19:16 ч.
прочити: 360
Как си, приятелко? Отдавна не сме си писали.
Отдавна душите си не сме изливали.

Как си, приятелко? Аз съм добре.
Познато нали? Всички така казваме. 

Как си, приятелко? Аз мисля за теб.
В сърцето ми има болка, 
която отдавна не стихва.

Как си, приятелко? Само на теб мога да кажа.
Защото всички други си отиват.

Как си, приятелко? Отдавна не сме писали.
Отдавна душите си не сме излизвали.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me