uFeel.me
Как се рисува лято
Автор: smile1,  11 юли 2011 г. в 22:09 ч.
прочити: 518
Как се рисува
най-хубаво лятото?
Със слънчогледи
във слънцето влюбени;
с житни нивя,
разлюляни от вятъра;
с рой пеперуди
с крила изумрудени,
в облаци пухкави
с грачещи гларуси.
В пурпурен изгрев
хоризонтът трепти,
бързат таксита
пред мудни Икаруси
в тесните улички
с дъх на липи.
Нощи, изпълнени
с блянове сбъднати...
Лунна пътека...
Море...
И звезди...
Влюбени двойки
по кея прегърнати...
нарисувах ти лято.
Нарисувай и ти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me