uFeel.me
Как сбогом?
Автор: Aries,  13 юли 2012 г. в 01:54 ч.
прочити: 232
Как да ти кажа сбогом,
като още те обичам?
Как да затворя очи и да мисля за утре,
когато ти изплуваш в съзнанието ми
и сякаш мога да те докосна щом протегна ръце.
Прости ми, аз закъснях,
сега пълня редовете с неизказани думи.
Как да ти кажа сбогом,
когато единствено лъжата, че си все още тук ме крепи.
Някак чакам да се появиш и да ми отговориш,
но боли твърде много.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me