uFeel.me
Как сърцето да заключа...
Автор: mozilla,  19 октомври 2011 г. в 17:13 ч.
прочити: 496
Да скриеш болката си е изкуство,
да кажеш стоп на всяка бликнала сълза,
да превъзмогнеш изблика на всяко чувство -
любов, родена в твоята душа.
 
А сложиш ли вериги на сърцето,
заключиш ли във него любовта,
пълзи, проклина и ридае клето,
единствено усеща самота.
 
Не мога да заключа любовта,
тя блъска във сърцето ми свирепо,
не мога чувствата да потуша,
дори и щастието ми  да е отнето.
 
Щом не можем чувствата да споделим,
по-добре в зародиш те да си отидат,
щом единствено умеем да мълчим,
дори не казаните думи душите ни раздират.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me