uFeel.me
Как съдбата
Автор: kote_tr,  29 юни 2011 г. в 16:46 ч.
прочити: 196
Как съдбата преди

с теб ни 

раздели и сега 

отново ни 

събра.



Приятели сме с теб 

добри и това

живи ни крепи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me