uFeel.me
Как можах?!?
Автор: stefyvas,  10 юли 2012 г. в 07:23 ч.
прочити: 348
Как можах?!?  
Варна да напусна,  
с онази пица вкусна.  
Да ми липсва,  
Аспаруховия мост,  
аз съм бил много прост.
Да оставя,  
морския плаж и кея,  
да дойда тук фъстъци да сея.
Да се върна,  
в Димитровград,  
в тази пещ, в този ад.
Не послушах,  
съвета на чича Миша,
в тази сауна не се диша.
Стой си там.  
Може да бях гладен,
но въздуха - чист и прохладен.
Да угодя,  
на родителското тяло,
да ги гледам с \"огледало\".
И какво стана,  
сметката излезе крива,
те са болни и мен не ме бива.
Кой кого,  
ще гледа не се знай,
язък, че напуснах морския рай.
Кой спечели,  
поне аз не съм номиниран,
а като онко-болен пенсиониран.
Гледач
   
и да искам не мога,  
мамата ще се надя на Бога.
Тя вече,    
даже не ме познава,  
връщам се каквото ще да става.
Я имам още
 
месец, година, две.  
да ги изкарам поне на море.
И без туй,  
в самота ми минават дните,
а там, там ще ме милват вълните.
   
 
     
 
10,07,2012 г.
  Н.Василев

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me