uFeel.me
Как можах...
Автор: Nuri,  26 декември 2011 г. в 20:58 ч.
прочити: 317

Как можах, Душата ми изгаря.
При теб да идвам искам.
Нуждата да те докосвам.
Как можах, Сърцето тупти.
Всяка твоя дума- Нощ и ден.
Как можах- Очите ти не искам да изпускам .
Понасям се, Прегръдката ти.
Чувства разкъсват ме, галопират.
Как можах, Луна.
Да чакам не мога.
Някъде в далечината.
Как можах, Не искам.
Няма да те пусна да си тръгнеш.
Как можах.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me