uFeel.me
Как мога?
Автор: alims,  13 септември 2010 г. в 00:37 ч.
прочити: 577
Как мога да кажа
на дъжда да не вали
след като ги има облаците?
… на листата да не падат,
щом ги има вятърът и есента?

Как да кажа на птиците
да не пеят, когато
искам да съм в тишина?
И да не съм щастлива, че
си мисъл в мислите ми...

Как да искам да те няма,
когато знам, че съществуваш
и когато в мислите ми
ти бушуваш?

Как мога???

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me