uFeel.me
Kафе
Автор: nella_gold,  4 декември 2012 г. в 06:52 ч.
прочити: 335

А утрото е с дъх кафе,

и музика по мен, красива.

Дали до мене просто ще се спреш,

от чашата ми нежно да отпиеш...

 

Денят си тананика нов рефрен,

измислил си причина да е слънчев.

А облаците – бяло кадифе,

понасят ме във вихър нежен.

 

И в порива на вятър - вихрогон

извиват птици нежните си трели.

Светът около мен е миг любов –

а времето - магия – време.

 

И бързо се търкулва вечерта –

със чаша вино – кипнало в ръцете.

Дали до мене просто ще се спреш,

да ме посрещнеш с любимо цвете?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me