uFeel.me
Къде сте, момичета
Автор: maystormanol,  6 март 2009 г. в 18:28 ч.
прочити: 302
Къде сте, момичета от младостта ми.
Най - хубави, няма и днес като вас.
Оглеждам се, само, че вече ви няма.
Не чувам отдавна и вашия глас.

Къде сте, момичета? Търся ви още.
По същите улици ходя сега.
Сладкарница, кино, градинка и поща.
Но няма ви. Само намирам тъга.

Къде сте, момичета? Само очите
понякога виждам да греят тук - там.
Напомнят за нещо, в годините скрито.
момичета, има ви още, аз знам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me