uFeel.me
Къде ключът е ?
Автор: iam,  22 юли 2011 г. в 09:23 ч.
прочити: 240
Заключени в черупката от чувства,
минаваме през всеки следващ ден.
Понякога се молим да намерим,
ключът на таз врата, държаща ни в капан.
да можем да отключим и да пуснем,
в безкрая чувствата да полетят,
да може някак си да ни олекне,
и таз тревога ниe да победим.
Разбираме, че глупаво е ниe да се тревожим,
за всеки миг от нашият живот,
но чувствата напират в душата,
превръщат в хаос мисълта,
и карат всяка клетка да вибрира,
изпълнена с емоция и тъжна красота.
Разбираме, че сме безсилни пред съдбата,
че твърде дребни сме да променим света,
но сладката надежда и мечтите,
неспирно пълнят нашата душа!
И пак мечтаем ниe, че добротата,
ще победи най-злото в света,
и ще успеем ниe да променим съдбата,
от някой отредена за света!
И знаеш ли, все нявга ще успеем,
ключът да вземем ниe за таз врата,
тогава душите ни освободени,
ще полетят в порой от доброта.
И пътят ни житейски ще е щедър,
към нас с безкрайна доброта,
и всяка приказка мечтана,
ще сбъднем с обич, в свят огрян от светлина!
Най- важното е ние да не загубим,
човещината и надеждата за утрешният ден,
тогава вярвай, ние ще успеем,
с любов да сбъднем нашите мечти!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me