uFeel.me
КРИСТАЛНА СЪЛЗА
Автор: sofi89,  14 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 643
В сълзата има толкова тъга,
Личат следите от разбитото сърце.
Сълзата е прозорец към света
на всеки нежен и чувствителен човек.
Сълзата всъщност може да е и добра-
да изразява необятно щастие,
да показва силата на любовта,
но и болката от нейното загиване.
Сълзата е като кристална капка,
напомняща за мигове незабравими,
оставили следи горещи във душата
напомнящи за грешки непростими.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me