uFeel.me
КРАСОТАТА НА НОЩТА
Автор: jjb92,  18 юли 2011 г. в 13:54 ч.
прочити: 335
Искам аз да си поплача
на тиха, лунна светлина,
да усещам сянката на здрача
и от бели свещи топлина.

Искам тука да се скрия
от сивотата на деня
и във среднощната магия
да си представям чудеса.

Нежна нощ в която,
сбъдват се красивите мечти
и кръглата Луна, във злато
превръща капките сълзи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me