uFeel.me
КРАСИВИТЕ ИМАТ ЛИ ДУША?
Автор: fenix,  26 октомври 2012 г. в 21:38 ч.
прочити: 440
Красивите мъже са като розите,
красиви са отвън, но знай, бодат.
Не винаги с такъв човек ще можеш,
да си спокойна в своя жизнен път.

За даденост приемат красотата си,
... ухажвани от хиляди жени...
и често надвишаващи цената си,
извършват ненаказани злини...

Харесвани... обичани... забравят те,
че вътре всеки носи стръкче цвят,
посегнат ли и наранят ли цветето,
по-беден всъщност става този свят.

А други... са богати със душата си,
макар не дал им Господ красота.
Сърце - кокиче носят във гърдите си
и чиста неподправена душа...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me