uFeel.me
КОМИЦИТЕ СА ТЪЖНИ ХОРА
Автор: zefpet,  2 ноември 2010 г. в 09:20 ч.
прочити: 735

Комиците са хора много тъжни,
говорят с непресторена тъга,
наясно са, че в този свят сме смъртни
и често се шегуват със това.

Разсмиват Ви, но само те си знаят
цената на избухващ в смях салон.
В гримьорната сълзите си оставят –
извечният в театъра закон!

В живота си ридаят като всички
и радват се на малките неща.
На сцената са само светли птички,
даряват ви минутки ведрина.

За всяка неподправена усмивка,
извикана на Вашите лица,
те нервите докрай ще си изгризат
но пак ще ви прегърнат със смеха!

Комиците са тъжни, тъжни хора…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me