uFeel.me
КОЛКОТО ЧОВЕШКИ БОЙ
Автор: hair,  21 януари 2012 г. в 08:07 ч.
прочити: 225

Натрупах колкото човешки бой

купен несбъднати мечти.

Аха да драсна клечка: Стой!

Че може много да боли!

 

А вятърът ги духва – рой

безкрили птици, без души

и пак си викам: Хайде брой!

Дано това те отрезви!

 

А те се връщат във порой

преглътнати във сънища сълзи,

денят очаквам, само той

до утре вечер да ги усмири.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me