uFeel.me
КОЛКО СТРУВА ЗА ТЕБ...
Автор: lady_1,  27 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 520

КОЛКО СТРУВА ЗА ТЕБ...

Колко струва за теб
една моя сълза,
колко струва за теб
кажи ми...

Сякаш си направен от лед
и ти прави удоволствие
хората около теб
да страдат ...

И пръста не би си помръднал,
за да помогнеш на някой,
дори единствен ти
да можеш да му помогнеш.

Коварна е съдбата ,
защото те среща с хора,
който не те ценят
и не знаят що е това-
приятел.

28.12.2005

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me