uFeel.me
КОЛЕДНА НОЩ
Автор: MARIYANA,  21 декември 2009 г. в 08:02 ч.
прочити: 647
Не е като другите тази приказна нощ,
във нея всичко можеш да си пожелаеш-
късмета да е с теб, да си по-малко лош,
да се усмихваш и да можеш да мечтаеш!

Да се завърне някой, който ти е липсвал,
ръка приятелска на рамо  да усетиш,
да бъдеш истински във свят измислен,
като искрица в нечия душа да светиш.

Да виждаш синьото във мрачното небе,
да не забравяш, че говориш със звездите,
от зло да пазиш своето сърце,
да му напомниш, че тупти, за да обича!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me