uFeel.me
КОЛЕДНА НОЩ
Автор: PALIBETI,  24 декември 2011 г. в 23:49 ч.
прочити: 536

Елхичка свети, празнично красива,
раздава радост и мечти,
а аз съм приказно щастлива-
до мен ще си на този празник ти!

В душата пеят медени звънчета,
че всички близки ще се съберем.
Не ми се падна в питката късметът,
но зная- ти късметът си за мен.

А в стаята разнася се магия,
домът потъва в приказен разкош
и искам и за утре да си скрия
късче радост от коледната нощ!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me