uFeel.me
КОГАТО РАЗБУЛЯТ СЕ СТАРИ ТАЙНИ...
Автор: aza_9,  6 април 2012 г. в 17:05 ч.
прочити: 281


Когато нишките безкрайност,
на живота ни труден изтънеят,
разбулват се старите ни тайни,
престават вече да немеят.

Мъглата се вдига и отключва
на сърцата наши от дълбините,
спомените скъпи и се случва
светло пречистване на душите.

От дивна любов и от наслада,
от болка, мъст, сълзи, радост,
от мечтите изгорели на клада,
Богуваме се със своята младост.

aza_9

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me