uFeel.me
КНИГА
Автор: taniatanina,  23 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 272
Момиче босичко прелиства
на книга шарените листи!
То няма лак ,то няма грим!
То-образ нежен и раним-

политнало е във света
на мъдрост и на светлина!
То търси знание потребно,
то търси място във света!

Око всевиждащо ,целебно
е книгата днес по света!
Със песнопение неземно
донася му тя красота!

Духът му жаден се вълнува,
към дребни грижи онемява,
ръцете книгата милуват-
простори тя му подарява!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me