uFeel.me
КАТО ЗЕМЯ И НЕБЕ
Автор: blueberry,  17 август 2012 г. в 11:39 ч.
прочити: 186

Нека се обичаме простичко като небе и земя.

Аз съм резливата лудост на утрото

пропълзяла в съня.

Ти бъди слънце заседнало в гърлото

на неродено щурче.

Нека се обичаме простичко като земя и небе.

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me