uFeel.me
КАТО СЪЛЗА В ОКОТО
Автор: regina,  4 март 2013 г. в 13:30 ч.
прочити: 325
Седя, като врабче,
на перваза на деня си,
сред мислите си, че
все крилцата ми са къси.
Че моето не бе
нито полет, нито песен,
че моето небе
ниско бе, а идва есен.

Един живот – троха.
Как да я делиш с орлите?
За някого – стреха,
другиму – височините.
Вали и застудя.
Аз, като сълза в окото,
един врабец – седя
на перваза на живота.

Р.Д.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me