uFeel.me
КАРТИНКА
Автор: totu,  28 декември 2011 г. в 23:08 ч.
прочити: 351
Бягащи звезди из небесата,
танцуващ вятър на земята,
в сняг потънала луната, тъй
бавно задушават ми душата!

Разумът ми истината търси,
тя решава света ми да разтърси,
объркан от всичките конвулси,
картинката отдавна се измърси!

Чернобели мисли във главата,
а бе ми всичко, вчера във краката.
Сега живота ми е в твоите ръце,
а ти играеш си със мен... като с дете!

Рицар без броня - ТОТУ

27 Декември - 17:45

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me