uFeel.me
КАРТИНА
Автор: MARIYANA,  13 февруари 2009 г. в 21:47 ч.
прочити: 470

Цветовете от картината преливат-
меки, искрени, неповторими,
топлината в тях побрала е всемира,
нежно се целуват - ласката открили.

Тук е огнено -червеното,което
предизвиква с пламенност и смелост.
Тук е синьото - поело капки от небето
и покоят на смиреното зелено.

Тук е жълтото-пропило светлината,
виолетовото - с аромата теменужен
и оранжевото - скрило се в дъгата,
даже бялото - загадъчно забулено.

Цял порой от багри и блаженство!
Взора ми замира в смут безкраен!
Нещо липсва, за да има съвършенство -
цветовете там са, ала НАС ни няма...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me