uFeel.me
КЪМ ВАС, ПОЕТИ
Автор: aza_9,  20 април 2013 г. в 18:23 ч.
прочити: 271


Животът е  приказка безкрайна -
пониква, разцъфтява, окапват листата...
И ние - пътници, по пътечка незнайна
идваме, живеем, за да творим Земята.

Слънце ни грее, брули ни и вятър,
мъгли ни покриват и студът снежен...
Животът е пъстър - сцена в театър,
често е груб, друг път - ласкав и нежен.

Ти си човек, но и поет! А  това  означава,
че трябва в приказка да пресътвориш света.
Посочвай злото, не го оставяй в забрава,
но  бързай  с Любов, да твориш и чудеса.

Животът, поете, е приказка омайна
и нека в него криле да ти бъдат ръцете.
Политай възторжено към звездите сияйни
и всяка от тях, ти  закичвай  със  цвете!

aza_9

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me