uFeel.me
КЪМ ТЕБ
Автор: toti55,  17 февруари 2010 г. в 20:39 ч.
прочити: 1275

Прекрасен сън при мене те доведе,
с мечтите си пък аз те съживих
и пътят ми към тебе ме поведе,
и търсейки те - себе си открих.

Оказа се денят ми имал Слънце,
нощта ми - възхитителна луна,
дори надежда малка като зрънце,
към теб вървейки, в мене избуя.

Започнах да обичам и цветята
и песните на птичките запях,
и ходейки не стъпвах по земята,
Любов какво е - чак сега разбрах.

Днес утрото е толкова красиво,
в мен чистото със бялото се смеси
и нежно ми е и ми е щастливо,
и знам коя си, но не знам къде си.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me