uFeel.me
КЪМ СВЕТИ ЙОАН КРЪСТИТЕЛ
Автор: GLOG,  7 януари 2012 г. в 06:07 ч.
прочити: 287
и ако всички грешници
покаят се
и трябва да ги кръстиш
то може и водата ни
за пиене да свърши
а после виното
решат ли
и причастие да вземат
да не говорим
пък за хляба

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me