uFeel.me
КАЛТА НА ЧОВЕШКАТА НИ СЪЩНОСТ ...
Автор: Nuri,  16 януари 2009 г. в 22:23 ч.
прочити: 431

 

Преди или кога? - Сегашното ли
застъпване на мерзостта
Идеализъм в търсенето - Отбягване
на самите нас. Безпощадно,
Калта на човешките страсти
И след това - Въпрос?
Тагостично - видения
на мозъка изпаднал в колапс
Тупти Болката - пак се опитваме
Предричаме, а не можем да избавим
наш'та душа. Следваме - мрака
а след това било ни писано.
Светлината - денят в позор изкарваме
Насладата от това другият да е в беда.
И на края - Идваш непременно.
Изкопаваме сам калта на човешката същност,
тягостно нали?

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me