uFeel.me
КАКВО, ЧЕ СИ ВЛЮБЕНА В МЕН?
Автор: zefpet,  4 април 2011 г. в 12:28 ч.
прочити: 1047

Целуна ме някак нехайно,
докосна ме знакът свещен.
Да, знам, че не беше случайно –
отдавна си влюбена в мен.

Аз знам – много дълго ме чакаш.
Преследваш ме ден подир ден.
Помни – аз престанах да плача
от туй, че си влюбена в мен.

Душата гореща желаеш,
трупа ми го искаш студен.
Не можеш ли още да траеш?
Какво, че си влюбена в мен?

Аз имам милиони задачи
и път през света. Отреден!
Ще трябва май още да чакаш,
дори да си влюбена в мен.

Когато намразя живота
и стигна до своя предел,
аз сам ще издялам кивота,
във който ще легнеш до мен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me