uFeel.me
КАК ХУБАВО Е.....
Автор: toni_bliznaci,  5 юли 2011 г. в 21:13 ч.
прочити: 371
     КАК ХУБАВО Е ДЕН И НОЩ ДА СИ ДО МЕН. ДА СЕ БУДЯ И ЗАСПИВАМ ПОПАДНАЛА В ЛЮБОВЕН ПЛЕН. ДА УСЕЩАМ ТОПЛИНАТА НА ТЯЛОТО ТИ, ДОПИРАЩО СЕ В МЕН. ПОМНЯ ТАЗИ ТОПЛИНА. ПОМНЯ И ОЧИТЕ ТИ, ГРЕЕЩИ КАТО ЗВЕЗДИ В НОЩТА. УСТНИТЕ, ШЕПНЕЩИ МИ НАЙ - НЕЖНИТЕ СЛОВА. РЪЦЕТЕ ТИ ДОКОСВАЩИ. БЕДРАТА ТИ ПРИТИСКАЩИ. СТРАСТТА.
     КАК ХУБАВО Е ДА СИ КАЗВАМЕ \"ОБИЧАМ ТЕ!\", ГЛЕДАЙКИ ОЧИТЕ НА ДРУГИЯ ОТ ЗАДЪХАНО ВЪЛНЕНИЕ КАК БЛЕСТЯТ. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕБ НЕ ГЛЕДАМ ВЕЧЕ АЗ НАЗАД. ЗА МЕН СИ СВЕТЛИНАТА В МРАКА, ДЪЛГО ЧАКАНИЯ ГЛАС В ТИШИНАТА, СЪЛЗАТА ОТ РАДОСТ В ОЧИТЕ НЕИЗПЛАКАНА....ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ ТАКА ДЪЛГО ЧАКАНА.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me