uFeel.me
КАФЕ И ПЕПЕРУДИ
Автор: toti55,  8 януари 2013 г. в 08:15 ч.
прочити: 556
Небето е синьо, ледът пък - студен,
сутрин с цигара си пия кафето,
все още се случва да бъда смутен,
когато и както, защото, където...

Мога да паля слънца във очите,
яко съм еко - дори е модерно,
мога да бъда небе за звездите,
не казвам на бялото никога черно.

Даже мечтая, щом време намеря,
и с пеперудите мога да тичам,
а любовта си със метър не меря,
щом казвам обичам - значи обичам.



.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me