uFeel.me
КЪДЕТО ТЕ ОЧАКВАТ...
Автор: aza_9,  29 май 2012 г. в 22:00 ч.
прочити: 246


Завръщам се, пребродила миражи,
прибирам се, живота разпиляла...
Къде и как? Кой може да каже... 
Завръщам се, но чувствам се нецяла.

Където те очакват, там е дом и праг...
Натам вървя и аз отдавна,
залутана сред светлини, сред мрак,
но приближавам бавно... 

Пристъпвам  плахо аз към тоя дом-
копнян, жадуван, не измама.
Но виждам къща с красив балкон...
Очакваният дом го няма...

Където те очакват, там е дом и праг...
Пристъпвам трепетно, полека,
сърцето ми пропуска такт след такт...
Не е това домът ми, няма го човека...

azа_9
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me