uFeel.me
К Ъ М В Р Е М Е Т О!
Автор: cks,  9 ноември 2008 г. в 10:40 ч.
прочити: 465

Спри време!

Остави ме да порасна, преди да остарея,

аз имам право да докосна мъдростта.

Среброто в/ъв/ косите ми все повече белее,

но аз не съм готова да напусна младостта.

Спри време!

Позволи на хаотичните ми мисли,

да поблуждаят още, дирейки душевна свобода.

градих, руших, раздавах, крадох за да оцелея,

но не достатъчно, за да почувствам сигурност в/ъв/ моята съдба.

Спри време!

Възможност дай ми, докато съм жива,

да мога да изровя позабравените си мечти,

ако поспреш, аз може би и да намеря стимул,

да поживея пълноценно днес и да не мисля за "преди"!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me