uFeel.me
Изживей момента
Автор: Abyssus,  1 април 2009 г. в 13:46 ч.
прочити: 352
Животът е кратък, вечно нещо няма,
научих се всеки миг аз да оценявам.
За миналите проблеми няма време да страдам,
да говоря открито не се притеснявам.
Защото искам веднъж, когато се обърна
и в изминалите спомени се впусна,
да нямам нужда миг дори да върна,
сега дори една възможност няма да пропусна!
Напук на задръжките, както искам ще живея -
така както ми харесва и както аз умея!
Приятните моменти никой няма да ми вземе,
защото знам, че няма да се върне изпуснатото време!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me