uFeel.me
Извор
Автор: assa,  8 юли 2011 г. в 18:50 ч.
прочити: 184
Нищо тъжно не може да срине
моята творяща душа,
всеки ден нов живот се задава,
всяка нощ - нова светлина.


Животът е нашето утре и вчера,
всеки взор в светлина,
да вървим да бъдем хора,
нашето утре да посрещнем с ведрина.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me