uFeel.me
Извинение
Автор: Marchellka,  27 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 25282
Посветено на моето момче, което не ме остави и винаги е до мен, въпреки честите ми и глупави грешки:)

Съжалявам,
че хиляди пъти съм била виновна,
а все теб обвинявам.
Съжалявам,
че допусках грешки детински,
кошмари същински,
без да се замисля какво ти причинявам.
Извинявай, любов,
че била съм сляпа и наивна,
че съм разбрала думите ти грешно
и за това ти пиша тези няколко реда,
защото за мен е наистина спешно
да знаеш, че от сърце се разкайвам.
И въпреки, че чувството на вина умело скътавам,
аз се извинявам
и за прошка те моля.
Обичкам си те до безбожие,
толкова, че на моменти ме боли
и с този мой стих ти казвам ИЗВИНЯВАЙ,
че толкова болка ти причиних,
макар и неволно.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me