uFeel.me
Изпушена цигара
Автор: gishata,  1 юли 2011 г. в 14:13 ч.
прочити: 161

И ще седна в ъгълът,
ще поплача до стените.
На другият глух ден, ще мълча
и ще стисна зъби в дървото.
Между часове на болка,
ще изпуша поредната цигара.
Из широколистната самота ще бродя
и отново поетът пада в калта.
И ще се изправя,
пак ще поплача
и ще запаля онзи огън
от изпушената цигара.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me