uFeel.me
Изправям се
Автор: lepart,  11 август 2011 г. в 23:15 ч.
прочити: 402
Изправям се...
След падането от високо,
заради една любов,
протегнала към мен ръка.
В нея се излъгах аз жестоко,
и паднах, без да се усетя в пропастта.

Изправям се...
Оглеждам се, застанал на колене,
опитвам се да стъпя на крака.
Душата ми от болка стене,
но пътя искам да намеря,
за да изляза на повърхността.

Изправям се...
От прахта ще се отърся,
и ще бъда вече по-добре.
Пак живота ще потърся,
и отново аз ще му подам ръце.

Изправих се...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me