uFeel.me
Изповед
Автор: zlatinach75,  18 юни 2013 г. в 08:58 ч.
прочити: 744
Толкова Болка се е стаила в мен,
че дъх не мога да си поема.
Обхванала ме е в своя плен,
всяка вечер душата ми е наранена.

Тя е в мен с постоянно жителство
и до толкова съм свикнала с нея,
че вече съм едно безлично същество!
Аз вече не съм Аз... а Нея!






    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me