uFeel.me
Изповед на една глухоняма
Автор: pavli,  12 септември 2009 г. в 18:25 ч.
прочити: 2203
Не чувам твоите думи...
Не мога да ти говоря...
Но най-фино съм настроила
сетивата си...
Усещам полъха на изреченото...
Виждам те...
и с блясъка на очите си
ти отговарям...
Мога да разказвам с пръстите -
при допир ще усещаш
всеки мой нюанс в ритъм с твоя...
Искаш ли?  

                       © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me