uFeel.me
Изплакано
Автор: maykod,  31 май 2013 г. в 18:40 ч.
прочити: 345
Първи ни напусна рано
свекър ми...
Синът ми го пренесе на леглото...
от дивана...
Той пълнолетие едва навършил, но
аз в косите му за първи път видях тогава
бяло...

Последва го свекървата
три месеца по-късно -
не можел да се справя
там без нея!
И месец след това,
на Бъдни вечер,
отиде си сестричката ми -
и щях да полудея...

Не ми е било писано
отгоре
с това да свършат
мойте загуби на близки.
Не минаха и пет години
и отново
осиротях - и брат ми...
пожела с сестричката ни връзка...

Това погуби разума
на мама
и оттогава никого на този свят
тя няма...
Тя не познава вече близките
в дома ни,
дори и себе си...
сърцето ми покри се с рани...

И още само няколко години
мирни -
и край... помръкна мойто щастие
тотално...
лишиха ме от Любовта ми...
Боже мили,
дали каквото тук написах -
все е вярно?!

А миналата година,
пролетта,
преди деня
на операцията ми,
и татко
си реши
да се пресели
при любимия ми...

- А аз...
защо съм още тук? -
задавам си го аз
въпроса.
От миналите си животи
на смъртта напук
аз тази карма

вероятно нося...
 

Как оцелявам аз тогава ли! -
Не зная!
Дори не си задавам често аз
въпроса този.
Знам само, че зъбите
много яко стискам...
И че човекът всеки
своя собствен жребий носи...

31.05.2013г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me