uFeel.me
Измамна светлина
Автор: Aries,  25 октомври 2010 г. в 04:52 ч.
прочити: 262
Между мрака и между светлината,
между деня и нощта днес съм принудена да избирам
и отново твоя е вината
дали ти някъде сгреши, или аз не те разбирам

Краят на пътя, твоята сянка ме обгръща
и не мога сама да пресека, търся ръката ти в мрака
защо ли чакам отговор, ти назад не би се връщал
дори и да съм там и да те чакам

А светлината мрачния ми път разцепва
и толкова измамно с тази сигурност ме кани
и като мираж за миг те кара да изчезнеш
сякаш бил си просто някаква измама

Още там стоя, във мрака
страх ме е да пресека
там, отсреща ти не ще прекрачиш
вместо теб - измамна светлина

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me