uFeel.me
Излишно
Автор: Neli,  5 юни 2012 г. в 00:42 ч.
прочити: 252

 

Излишни са думите,
мислите, чувствата ни –
щом са безсилни.
Излишни са дните –
щом идва нощта.
Излишно е лятото –
щом си отива.
Излишни са всички,
онези неща,
които правят нашето ежедневие.
Излишно е всичко –
дори и животът –
щом идва смъртта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me