uFeel.me
Излей душата си
Автор: beibi,  10 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 463
Усещам,
сърцето ти лети,като комета
от междузвездни войни.

Съзирам,
гняв,затъмняващ твоето лице,
сякаш торнадо ще ме помете.

Защо,съзирам и сълзи,
напиращи от твойте очи?
Готови всеки миг,
да се развихрят като
мощни вълни.

Признавам,
в шах и мат съм сега,
не мога да те разбера.
Излей душата си като река,
може би ще те облекча.
Приятелите,те са за това.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me