uFeel.me
Излъжи ме
Автор: nella_gold,  7 април 2011 г. в 07:04 ч.
прочити: 432
Тази нощ ще сънуваш ли мен?!
В кървави залези, в утрини чисти.
Зная, затворил си вече очи.
И ме виждаш все още - в мечтите си.
Излъжи ме, излъжи, че ме обичаш .

Тази нощ ще потрепват свенливо
копнежите - като брезови листи,
дето тъй не успя да докоснеш.
Във съня си докрай ме разлиствай.
Излъжи ме, излъжи че ме обичаш.

Тази нощ колебливо ще светят звездите -
като мигащи малки светулки
в твоите длани мъжки, като по жътва.
Пазиш ме в себе си - в нашия мъничък Космос.
Зная колко този сън е потребен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me