uFeel.me
Изгубено - не-върнато
Автор: truth_beneath_the_rose,  1 април 2011 г. в 11:14 ч.
прочити: 244

Къде отидоха усмивките, 

щом очите ти не виждат вече моите. 

Къде умряха ми въздишките, 

щом чувството умря преди да дойде още. 

Къде потънаха мечтите ми, 

щом имах само аз една и 

тя ще иска вечно да си тръгва. 

Къде оставихте ме всичките, 

все сама, но не жалена.  

Защото аз малко имах, почти нищо и дадох го на вятъра, 

но за една твоя усмивка и в ада бих се пратила...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me