uFeel.me
Изгубена
Автор: yoanitka88,  20 юли 2011 г. в 14:31 ч.
прочити: 182
Изгубени мечти, надежди,
изгубени далечни дни.
Живота ми в сивкави одежди,
бавно ще си отшуми.

Аз имах щастие голямо,
което в миг се изпари.
Моето сърце остана нямо,
щом самота го поквари.

Нямам вече трепети любовни,
нямам и приятелка добра.
Сега виждам само погледи лъжовни
и много, много суета.

Оплетена сред спомени се губя,
живота си оставих в тях,
и се питам, и се чудя:
Това момиче аз ли бях?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me